söndag 18 mars 2012

Seriesegrarna! Tack Luleå HF för denna säsongen.

Behöver inte gå hit på ett tag...

7 kommentarer:

  1. Jag höll på er in i det sista!
    Vi (MoDO) kommer nog inte så mycket längre heller..
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr så fixade inte Luleå mer... Lite baklänges att en kalixbo var den som skulle sätta stopp för detta slutspelet.
      Jag flyttar nu mitt fokus till Modo, och håller tummarna för er.
      kram

      Radera
    2. Vi får väl se hur det går. MoDo är ju underdogs så det skriker om det. Kampen går vidare i Rävlyan i övermorgon. Tack för att du håller på oss, vi behöver allt stöd i världen!
      kram vännen

      Radera
  2. Måste ändå imponeras av AIK som tveklöst var det bästa LAGET. Nu får vi hoppas på MoDo. I vilket fall, det blir ändå ett norrlandslag i semi.

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag väldigt svårt för att ta till mig att AIK skulle vara bättre än LHF... Men nu är det som det är, så jag sällar mig till Modos fans.

      Radera
  3. Eftersom mitt hjärta klappar lite extra för ett annat lag, så kanske jag inte ska ge mig in i just den här diskussionen...

    SvaraRadera
  4. Om något helt annat. Det verkar som om länken i Google friend connect listar min blogg som borttagen. Det är den inte. Så jag undrar syns det när jag uppdaterat min blogg eller ... Finns en liten blå jordglob framför min och alla andra har gula B:n. Det hände något i samband med Googles säkerhetsuppdatering. Vet inte hur jag ska lösa det. Man hittar mig på nätet så någon länk är fel.

    SvaraRadera